geenslide

Hairextensions

 

Mooi lang of vol haar een droom?
Nee hoor, maak eens kennis met hairextensions.

Wij werken met 3 soorten hairextensions en deze zijn allemaal zeer vriendelijk voor het eigen haar.

 

Great Lenghts:
Great lenghts is marktleider op het gebied van haarverlenging en dat zijn ze niet voor niets. Haar dat voor Great Lengths gebruikt wordt, moet aan buitengewone voorwaarden voldoen. De herkomst van het haar is daarbij van groot belang. Want alleen als aan bepaalde voorwaarden is voldaan, kan het haar tot een eindproduct van de hoogste kwaliteit veredeld worden.Greath Lenghts gebruikt uitsluitend echt haar uit India.

De drie belangrijkste kenmerken zijn dan ook:

  • De schubbenlaag van het haar is kerngezond en intact, omdat Indische vrouwen, hun haar zelden chemisch laten behandelen.
  • Door het vlechten in een staart zijn de haren in één richting gesorteerd.
  • Het haar is naar kleur en sterkte gesorteerd.

De extensions van Great Lenghts worden in het haar bevestigd met het ultrasonic apparaat. Deze zorgt d.m.v. geluidsgolven dat je eigen haar niet beschadigd wordt en zorgt tevens voor langdurige houdbaarheid.

 

 

 

 

 

Great Hair:
Great Hair extensions staat voor een goede kwaliteit haar tegen een zeer betaalbare prijs. De haren van Great Hair extensions zijn van honderd procent menselijk haar. De extensions zijn Double Drawn dit betekend dat de haren van aanzet tot punt vol zijn, niet knopen en zacht en glad aanvoelen.

De extensions worden bevestigd d.m.v. een warmte connector. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen.

 

Hair Talk:
De Hair Talk extensions is een internationale succesvolle haarverlenging methode op basis van tape extensions (plakstrips). Deze haarvriendelijke methode is uitermate geschikt voor mensen met een dunnere haarinplant, omdat ze ook hoger op het hoofd bevestigd kunnen worden. De extensions kunnen meerdere malen gebruikt worden. Het inzetten gaat dan ook erg snel. Deze extensions zijn tevens van honderd procent menselijk haar.

Voor meer informatie prijzen en dergelijke zie ook:

www.hairextensioncenter.nl

 

 

 

 

Iedere vrouw wil toch mooi haar?