geenslide

Hairextensions

Welke hairextensions zijn het meest geschikt voor mij?

Op de eerste plaats zijn jouw wensen het aller belangrijkst. Wil je bijvoorbeeld meer lengte of volume of wat staat goed bij je gezicht. Wij kijken naar haargroei, haardikte en vorm van het hoofd om samen tot een goed resultaat te komen. U bespreekt dit dus samen met de haarstylist wat voor u de beste oplossing is en het mooiste resultaat geeft.

Greath Lenghts, Greath Hair & Hairtalk

Wij werken met drie soorten hairextensions te weten: Greath Lenghts en Greath Hair en Hairtalk. Great Lenghts en Greath Hair worden met de ultrasonic tang (d.m.v. geluidsgolven in het haar) bevestigd. De hairextensions van Hairtalk worden daartegen d.m.v. plakstrips in het haar bevestigd. Deze hairextensions zijn uitermate geschikt voor een dunne haarinplant. Daarnaast zijn dit de enige hairextensions die meerdere malen opnieuw in het haar bevestigd kunnen worden. Het verwijderen van de hairextensions is net als het zetten, een snelle pijnloze en voor het haar een onschadelijke behandeling. 

Gespecialiseerd team extensions zetters

Uiteraard is ons team door de jarenlange ervaring gespecialiseerd in het knippen en snijden van extensions. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van de behandeling, omdat het er voor zorgt dat je langer plezier hebt van je hairextensions en dat het zeer natuurlijk lijkt.

 

Maak een afspraak

 

resizedimage274366 Bewogen1