geenslide

Veelgestelde vragen

 • Zijn hairextensions schadelijk voor je haren?

  Nee, hairextensions zijn niet schadelijk voor je haren, mits het goed gezet wordt en je het zelf ook goed verzorgd.

   

 • Zijn hairextensions geschikt voor elk soort haar?

  Hairextensions zijn in principe geschikt voor ieder haar. Wel is het belangrijk dat er goed gekeken wordt wat de conditie van het eigen haar is. Het behandelplan moet daarop aangepast worden.

   

 • Wat is het verschil tussen een volume behandeling en haarverlenging?

  Bij een volume behandeling plaats je ongeveer 50-75 hairextensions, de bedoeling is dat je haar voller wordt maar niet per se langer. Bij een haarverlenging wil je meer lengte. Natuurlijk krijg je hierbij ook meer volume, maar er moet een groter lengte verschil tussen je eigen haar en de hairextensions opgevuld worden, daarom hebben we hier ongeveer 100-150 stuks voor nodig afhankelijk van de gewenste lengte.

   

 • Worden haren voor hairextensions vrijwillig af gestaan?

  In India is het gebruikelijk bij bepaalde geloofsovertuigingen om je haar te offeren. Het haar dat voor hairextensions gebruikt wordt is vrijwillig afgestaan.

   

 • Wanneer zien hairextensions er natuurlijk uit?

  Het mooiste resultaat met hairextensions krijg je als de plukjes goed gezet zijn en de juiste lengte en hoeveelheid in je haar geplaatst wordt. Een goed advies is hierbij dus belangrijk.

   

 • Ik heb erg dun haar en wil graag hairextensions kan dit?

  Ja , je kan zeker ook met dun haar hairextensions zetten. Wel wordt er dan rekening mee gehouden welke hairextensions het meeste geschikt zijn voor je haar en worden bij voorkeur extra fijne plukjes gebruikt.

   

 • Ik wil hairextensions en een andere haarkleur wat kan ik het beste doen?

  Het beste is om het haar eerst te kleuren in je gewenste kleur en dan de hairextensions erop aan te passen. Dit i.v.m. de kleur van de bondings. Hairextensions kunnen wel gekleurd worden, maar met een totaal andere kleur moet je hiermee rekening houden.

   

 • Ik heb meerdere hairextenions verloren wat moet ik doen?

  Als je hairextensions verliest is het aan te raden om dit gelijk even na te laten kijken. Het kan zijn dat dit door verkeerde verzorging komt, of dat je al te lang in je haar hebt. Belangrijk voor je haarkwaliteit is dat je de hairextensions op tijd verwijderd.

   

 • Hoe kan ik voorkomen dat mijn hairextensions gaan klitten?

  Als je hairextensions draagt is het raadzaam om een goede conditioner na het wassen te gebruiken. Daarnaast adviseren wij om twee maal per dag je haar goed uit te borstelen.