geenslide

Verzorging Great Lengths

great lengths

Met de kracht der natuur:

De ultieme innovatie voor de haarverzorging van vandaag

Nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek, twee intensieve jaren van ontwikkeling en grondige praktijktests: De inspanning was enorm. Het was echter de moeite waard. Het nieuwe haarverzorgingssysteem van Great Lengths is de ultieme innovatie voor natuurlijk verzorgd haar. Nog nooit was haarverzorging zo intensief, nog nooit zo werkzaam en zo duurzaam. En het werd tijd! Want het haar van vandaag is aan extreme belastingen blootgesteld. Overal waar licht, lucht en water samenkomen, worden zogeheten „vrije radicalen“ gevormd. Zij werken onmiddellijk en zonder onderbreking op ons haar in en leiden naar vroegtijdige veroudering. De oplossing hiervoor levert ons de natuur: In de kern van de„Pinot Noir“-druif vonden wij in twee speciale stoffen de beste afweer tegen vrije radicalen. In de gepatenteerde grondstof GSP-T vormen deze nu de sterke ruggengraat van het nieuwe haarverzorgingssysteem van Great Lengths. Zij zorgen samen met vele andere, nieuwe, natuurlijke grondstoffen voor duurzaam mooi haar.

resizedimage200200 Untitled 4


AQUARICH® – de kracht gevende verzorging

De innovatieve combinatie van actieve stoffen AQUARICH® komt van de zwarte haver en zorgt daar voor de opbouw en de regulering van cellen. Het hoge gehalte aan zwavelhoudende aminozuren sterkt de schubbenlaag van het haar. Polysacchariden vormen daarop extra een flinterdunne laag, die tegen uitdroging beschermt. Andere stoffen in AQUARICH® werken het klitten van het haar tegen, voorkomen vroegtijdig haarverlies en maken broos haar elastisch. AQUARICH® zorgt in principe voor een grondige diepteverzorging en versterking van het haar. 

Het haar is duidelijk makkelijker te kammen!

GSP-T® – de duurzame celbescherming

Het gepatenteerde GSP-T® wordt als extract uit de „Pinot Noir“- druivenpitten gewonnen. In de natuur beschermt het gevoelige cellen tegen beschadigingen of vernieling door milieu- invloeden. Wij gebruiken het voor de duurzame bescherming van de gevoelige haarcellen. Als effectief anti-oxidant voor de afweer van vrije radicalen werkt GSP-T® 50 keer beter dan vitamine E en 20 keer beter dan vitamine C. Dit betekent: Behoud van de natuurlijke vitaliteit van het haar, bescherming tegen uitdroging, behoud van de haarkleur en verhoging van de gezonde kracht en de glans van het haar.


SOLAMER GR8 – de innovatieve kleurbescherming

Deze speciale actieve stof beschermt zowel de natuurlijke als ook de cosmetische kleur van het haar tegen afbraak door UV- straling. Het spectrum van de bescherming is uniek: UV-A en UV-B- straling van 290-340 nm. Dit betekent optimale bescherming tegen licht- en directe zoninvloeden. Wetenschappelijke studies bevestigen, dat de houdbaarheid van de haarkleur met meer dan 50% verhoogd wordt. SOLAMER GR8 zorgt dus voor een intensieve, levendige haarkleur en extreem lang kleurbehoud.

PRO-KERATIN e – de betrouwbare haar- reparatie

Een uitgelezen mix van haar-gerelateerde en -identieke aminozuren en eiwitten. Deze doordringen het haar en nestelen zich gericht daar, waar de natuurlijke haarsubstantie ontbreekt. Poreuze zones worden daardoor opgevuld, geëgaliseerd en betrouwbaar gerepareerd.


BIOTINE – voor een vitaal evenwicht

Als een belangrijk vitamine uit het vitamine B-complex levert BIOTINE een belangrijke bijdrage aan de regulering van de celeigenschappen. Het bevordert het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid. Het haar wordt daardoor krachtiger. Zo zorgt BIOTINE voor mooi haar met een vitale look.

FLEXAN II® – de ultrasterke reiniger

Dit uitgesproken milde en desondanks effectieve reinigingsmiddel werd speciaal voor het verwijderen van sterk hechtende deeltjes ontwikkeld. Hiermee zijn ook de waas of de restanten van stylingproducten of hardnekkig stof grondig te verwijderen.


ARGANOLIE – de lichtgewicht glansschepper

De kostbare arganolie komt uit de noot van de Marokkaanse argan-boom. Precies geconcentreerd en gedoseerd wordt het een waarachtig glanswonder. Het haar verkrijgt de typische, sprookjesachtige glans, zonder te verzwaren of belast te worden.

SetRatioSize50250 ANTI TAP WATER tot slot alleen het beste
ANTI TAP WATER tot slot alleen het beste

Het Anti Tap Water is de ultieme afsluiting aan het einde van zo goed als alle behandelingen, ook na een haarverlenging of het verwijderen van de strengen. PANTHENOL verzorgt het haar met vocht en bevorderd de elasticiteit. Vloeibare haarkeratine vervangt en bouwt gericht de ontbrekende substantie weer op. BIOTINE bevordert het natuurlijke evenwicht en de natuurlijke functies van hoofdhuid en haar. GSP-T® beschermt tegen beschadiging door vrije radicalen. 

1000 ml en 250 ml en milieubelasting. De pH-waarde van 3,2 trekt de schubbenlaag van het haar samen en 
bewaart verzorgende stoffen, zoals vocht.


SetRatioSize50250 COLOR REFLEX SHAMPOO versterkt de reflectie van de kleuren
COLOR REFLEX SHAMPOO versterkt de reflectie van de kleuren

Color Reflex is een speciale shampoo voor gekleurd, geverfd en lichter geverfd haar of haar met highlights of coupe soleil. De reinigende ingrediënten werken zacht en onttrekken geen vocht. Aminozuren maken het haar tevens soepel, het is makkelijker te kammen en de statische lading wordt verminderd. GSP-T® beschermt effectief tegen vrije radicalen. De pH- waarde van 5,5 is ideaal voor de hoofdhuid. Vooral voorkomt SOLAMER GR8 de afbraak en het verbleken van de kleuren. Langdurige kleurenreflectie en betoverende glans worden steeds weer opnieuw opgewekt. 

1000 ml en 250 ml

SetRatioSize50250 HAIRMASK EXTRARICH omvangrijke revalidatie voor het haar
HAIRMASK EXTRARICH omvangrijke revalidatie voor het haar

Het Hairmask Extrarich is een rijke intensiefkuur voor zeer droog, pluizig, broos, sterk aangetast en weerbarstig haar. Bijvoorbeeld na de zomervakantie met sterke UV-belasting, worden de structuren opnieuw opgebouwd. In sterke mate is hiervoor de stof PRO-KERAT INE verantwoordelijk, welke de ontstane beschadigingen door haar-gerelateerde en –identieke aminozuren en eiwitten weer sluit. GSP-T® beschermt tevens tegen vrije radicalen. Pro-vitamine B5 zorgt voor een gezond vochtevenwicht in haar en hoofdhuid. 

200 ml


SetRatioSize50250 DE DRIE GROTE MINIS voor een nog mooiere vakantie
DE DRIE GROTE MINIS voor een nog mooiere vakantie

de zachte shampoo voor de dagelijkse haarverzorging. Daily Moisture is voor alle haarkwaliteiten geschikt, in het bijzonder voor iets drogere haarpunten en droge tot licht vette hoofdhuid. GSP-T® beschermt daarbij ook tegen vrije radicalen. AQUARICH® levert waardevolle bouwstoffen, geeft volume en glans aan het haar en vermindert de statische oplading. ALOE VERA compenseert vochtverlies en maakt het haar bijzonder soepel en het haar is makkelijk in model te brengen. De pH- waarde van 5,5 is bijzonder vriendelijk voor de hoofdhuid. 

1000 ml, 250 ml en 50 ml

SetRatioSize50250 PEARLGLOSS STYLER creatieve styling met parelglans
PEARLGLOSS STYLER creatieve styling met parelglans

De Pearlgloss Styler is de perfecte styler voor alle haartypes en alle creatieve styling-technieken: het modelleren, separeren en accentueren van aparte haarpartijen. Nog uren na de toepassing is het haar geweldig te vormen. Vitamine B5 en Sorbitol sterken en beschermen het haar en behoeden het voor vochtverlies. Samen bewerkstelligen de substanties, dat het haar makkelijk te behandelen is en niet pluist. Licht reflecterende kristallen zorgen nog extra voor glanzende reflexen en sublieme gloed. 


150 ml. Zonder alcohol


SetRatioSize50250 DAILY MOISTURE SHAMPOO supersensitieve
DAILY MOISTURE SHAMPOO supersensitieve

De zachte shampoo voor de dagelijkse haarverzorging. Daily Moisture is voor alle haarkwaliteiten geschikt, in het bijzonder voor iets drogere haarpunten en droge tot licht vette hoofdhuid. GSP-T® beschermt daarbij ook tegen vrije radicalen. AQUARICH® levert waardevolle bouwstoffen, geeft volume en glans aan het haar en vermindert de statische oplading. ALOE VERA compenseert vochtverlies en maakt het haar bijzonder soepel en het haar is makkelijk in model te brengen. De pH- waarde van 5,5 is bijzonder vriendelijk voor de hoofdhuid. 

1000 ml, 250 ml en 50 ml

SetRatioSize50250 PROTECTOR INSTANT CARE SPRAY direct werkende spraykuur
PROTECTOR INSTANT CARE SPRAY direct werkende spraykuur

De nieuwe spray is voor ieder haar toe te passen en maakt het haar direct voor styling geschikt en makkelijk te kammen. Ideaal voor de snelle verfrissing tussendoor, vooral ook bij gekleurd haar, omdat de kuur niet uitgespoeld wordt. Krullen en golven worden opnieuw benadrukt. De protector beschermt door middel van GSP-T® tegen vrije radicalen, met behulp van SOLAMER GR8 worden de afbraak en het verbleken van de kleur voorkomen. Haar-gerelateerde stoffen verhogen de vitaliteit en elasticiteit. Zure polymeren werken duurzaam antistatisch. 

200 ml en 50 ml spray. Zonder alcohol


SetRatioSize50250 SERUM HAIRFLUID de nieuwe velourszachte glans
SERUM HAIRFLUID de nieuwe velourszachte glans

Het Serum Hairfluid is voor ieder haartype geschikt en verbaast door zijn sprookjesachtig glanzend effect. Een super haargevoel! Al eeuwen lang was arganolie de geheime tip onder de cosmetica. Wij hebben het voor de professionele haarverzorging opnieuw ontdekt. De laatste kick krijgt de superzachte touch door de aardamandelolie, dat voor een natuurlijke bescherming tegen vrije radicalen zorgt. Het haar wordt zacht, krijgt volume en is makkelijk te stylen en uitermate flexibel. 

50 ml. Zonder alcohol

SetRatioSize50250 STRUCTURE REPAIR SHAMPOO voedende verzorging voor gestrest haar
STRUCTURE REPAIR SHAMPOO voedende verzorging voor gestrest haar

De Structure Repair shampoo werd speciaal voor droog, broos, sterk vermoeid en weerbarstig haar ontwikkeld. De voedende wasactieve ingrediënten reinigen het haar en de droge hoofdhuid bijzonder zacht. GSP-T® beschermt tegen vrije radicalen. PRO-KERAT INE verzorgt het haar met waardevolle bouwstoffen, het repareert poreuze zones en geeft nieuwe elasticiteit en volume. Voor een gezonde vochthuishouding voor haar en hoofdhuid zorgt de pro- vitamine B5. De pH- waarde van 5,5 ontziet de hoofdhuid effectief. 

1000 ml en 250 ml


SetRatioSize50250 CONDITIONER 60SEC de razendsnelle kuur spoeling
SetRatioSize50250 CONDITIONER 60SEC de razendsnelle kuur spoeling

De ideale conditioner voor droog, mat, aangetast en beschadigd haar. in slechts 60 seconden wordt het haar gerepareerd en 60 uur lang verzorgd! De crème-achtige emulsie verzwaart niet en is makkelijk uit te spoelen. AQUARICH® levert de waardevolle bouwstoffen voor meer volume en glans en werkt antistatisch. GSP-T® beschermt effectief tegen vrije radicalen. ALOE VERA compenseert vochtverlies en geeft souplesse. Bovendien verzorgt JOJOBA-olie het haar en de hoofdhuid diep werkend met vocht en beschermt tegen hernieuwde uitdroging. 

1000 ml, 250 ml en 50 ml

SetRatioSize50250 SOFTFINISH SPRAY elastische steun voor alle stylings
SOFTFINISH SPRAY elastische steun voor alle stylings

Wanneer stylings er natuurlijk en levendig moeten uitzien, is de Soft-finish Spray van Great Lengths precies wat u moet hebben. Bij gerichte toepassing kan men daarmee ook meer volume en vol haar bereiken. Het geheim van de spray schuilt in de perfecte mixture van hoogwaardige polymeren. Zij zorgen voor de stabiliteit bij weer en wind – ook bij hoge luchtvochtigheid. Zij ondersteunen tevens de souplesse en de elasticiteit van het haar en zorgen ervoor, dat het makkelijk te kammen is. De stylings houden extreem lang, zonder te plakken en te verzwaren. Duurzame natuurlijkheid vol zijdeachtige glans! 

75 ml


SetRatioSize50250 SUPERSHINE SPRAY de volle glans voor de finish
SUPERSHINE SPRAY de volle glans voor de finish

De Supershine Spray is de veredeling-finish voor de veeleisende gebruiker. De styling wordt in zijn geheel opgewaardeerd, bepaalde haargedeeltes gericht benadrukt. Droge haarpunten worden glad gemaakt. Ook droog haar wordt soepel en glanzend. De Supershine Spray werkt effectief antistatisch. 


50 ml