geenslide

Over Rootz


Hoewel u in de salons de kreet "U bent klaar" regelmatig hoort, geldt dat nooit voor ROOTZ hair & care zelf. Alles wat je kunt meten, kun je verbeteren. Ook organisatorisch is het op z'n tijd nodig de dode punten te verwijderen en eens een nieuw kleurtje te nemen. En wat dat betreft kan oprichter Geert-Jan te Boekhorst staven op een jarenlange ervaring. Het kappersvak gaat namelijk al drie generaties terug.

In 1938 begon de eerste generatie een salon onder de naam "Mia", vervolgens de tweede generatie in 1971 onder de naam "Salon Gerard" en tenslotte zag Geert-Jan's eerste salon "GJ's Haarmode" in 1996 het levenslicht. Aanvankelijk alleen in Doesburg, maar later ook met uitgroei richting Doetinchem (Dichteren) en Nijmegen.

Vanaf 2009 is de naam GJ's Haarmode vervangen door ROOTZ hair & care. Dit omdat naast het haar de accenten ook meer en meer kwamen te liggen op de verzorging eromheen. Denk hierbij aan speciale huidbehandelingen, massages en meer. De nieuwe naam gaat vergezeld van een opgefriste uitstraling de toekomst tegemoet.

De care vindt u overigens ook op andere vlakken terug. Zowel in de inrichting als bij het team en het werkresultaat. Alle salons zijn laagdrempelig en aangepast op u als klant. Aangezien mannen en vrouwen nu eenmaal verschillend zijn, geldt dat ook voor de afdelingen: de herenruimtes worden gekenmerkt door robuuste lijnen en stoelen, terwijl de damesruimtes ranker en softer van vorm zijn, met aparte plaatsen voor lange en korte behandelingen.

 

 

 

Rootz Nijmegen

ROOTZ ziet haar team als het meest waardevolle bezit, de wortel van haar succes. Per vestiging zijn er daarin maar liefst twee mensen die plaatsnemen in het technisch team en zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de eigen haarmodelijn. Door middel van regelmatige cursussen verscherpt ROOTZ blijvend haar kwaliteit en modieuziteit.