Hairextensions Nijmegen

Is mooi lang of vol haar een langgekoesterde droom? Wij maken deze droom werkelijkheid! In onze salon maken we gebruik van 2 soorten hairextensions en deze zijn allebei vriendelijk voor je eigen haren.

 

Welke hairextensions zijn het meest geschikt voor mij?

Op de eerste plaats zijn jouw wensen het aller belangrijkst. Wil je bijvoorbeeld meer lengte of volume of wat staat goed bij je gezicht? Wij kijken naar haargroei, haardikte en vorm van je hoofd om samen tot een goed resultaat te komen. Je bespreekt samen met onze haarstylist wat voor jou de beste oplossing is en het mooiste resultaat geeft.

 

Hairextensions van Great Lengths

Great lengths is marktleider op het gebied van haarverlenging en dat zijn ze niet voor niets. Haar dat voor Great Lengths gebruikt wordt, moet aan buitengewone voorwaarden voldoen. De herkomst van het haar is daarbij van groot belang. Want alleen als aan bepaalde voorwaarden is voldaan, kan het haar tot een eindproduct van de hoogste kwaliteit veredeld worden. Greath Lengths gebruikt uitsluitend echt haar uit India.

 

De drie belangrijkste kenmerken zijn dan ook:

  • De schubbenlaag van het haar is kerngezond en intact, omdat Indische vrouwen, hun haar zelden chemisch laten behandelen.
  • Door het vlechten in een staart zijn de haren in één richting gesorteerd.
  • Het haar is naar kleur en sterkte gesorteerd.

De extensions van Great Lengths worden in het haar bevestigd met het ultrasonic apparaat. Deze zorgt door middel van geluidsgolven dat je eigen haar niet beschadigd wordt en zorgt tevens voor langdurige houdbaarheid.

 

Haarverlenging met Great Hair

Naast hairextenstions van Greath Lengths maken wij gebruik van Great Hair hairextensions. Great Hair extensions staat voor een goede kwaliteit haar tegen een zeer betaalbare prijs. De haren van Great Hair extensions zijn van honderd procent menselijk haar. De extensions zijn Double Drawn: dit betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn, niet knopen en zacht en glad aanvoelen. De extensions worden bevestigd met behulp van een warmte connector. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen.

  

Gespecialiseerd team extensions zetters

Uiteraard is ons team door de jarenlange ervaring gespecialiseerd in het knippen en snijden van extensions. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van de behandeling, omdat het er voor zorgt dat je langer plezier hebt van je hairextensions en dat het zeer natuurlijk lijkt.

 

Wil je meer informatie ontvangen over extensions zetten bij Rootz Hair & Care in Nijmegen? 

Neem contact op