Hairextensions Doesburg

Heb jij altijd al lang of vol haar willen hebben? Wij maken deze droom werkelijkheid! In onze kapsalon in Doesburg maken we gebruik van 2 soorten hairextensions, met als voordeel dat deze allebei vriendelijk zijn voor je eigen haren. 

Voor welke hairextensions moet ik kiezen?

Jouw wensen zijn het aller belangrijkst. Wil je meer lengte of juist meer volume. Wij adviseren altijd wat het beste bij jou en bij jouw gezichtsvorm past. Daarnaast kijken we naar haargroei en haardikte om samen tot een goed resultaat te komen. Je bespreekt samen met onze haarstylist wat voor jou de beste oplossing is en het mooiste resultaat geeft.

 

Hairextensions van Great Lengths

Great lengths is marktleider op het gebied van haarverlenging. Dat zijn ze niet voor niets: het haar dat voor Great Lengths gebruikt wordt, moet aan buitengewone voorwaarden voldoen. De herkomst van het haar is daarbij van groot belang. Want alleen als aan bepaalde voorwaarden is voldaan, kan het door gebruikt worden als extension. Greath Lengths gebruikt uitsluitend echt haar uit India.

 

De drie belangrijkste kenmerken van hairextensions van Great Lengths zijn:

  • De schubbenlaag van het haar is kerngezond en intact, omdat Indische vrouwen, hun haar zelden chemisch laten behandelen.
  • Door het vlechten in een staart zijn de haren in één richting gesorteerd.
  • Het haar is naar kleur en sterkte gesorteerd.

De extensions van Great Lengths worden in het haar bevestigd met het ultrasonic apparaat. Deze zorgt door middel van geluidsgolven dat je eigen haar niet beschadigd wordt en daarbij is de houdbaarheid van de extensions hierdoor extra lang!

 

Haarverlenging met Great Hair

Naast Greath Lengths maken wij gebruik van hairextensions van Great Hair. Great Hair extensions staat voor een goede kwaliteit haar tegen een betaalbare prijs. De haren van Great Hair extensions zijn van 100% menselijk haar. De extensions zijn van aanzet tot punt vol, knopen niet en voelen zacht en glad aan. De extensions worden bevestigd met behulp van een warmte connector. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen.

  

Gespecialiseerd team extensions zetters

Ons team is door de jarenlange ervaring gespecialiseerd in het knippen en snijden van hairextensions. Dit is een zeer belangrijk onderdeel van de behandeling, omdat het er voor zorgt dat je langer plezier hebt van je extensions en dat het geheel er zeer natuurlijk uitziet.

 

Wil je meer informatie ontvangen over extensions zetten bij Rootz Hair & Care in Doesburg? 

Neem contact op