Over Rootz

Rootz Hair & Care bestaat uit 2 professionele kapsalons in Nijmegen & Doesburg met de beste haarspecialisten. Rootz is in 2009 ontstaan nadat oprichter Geert-Jan te Boekhorst ‘Gj’s Haarmode’ in een nieuw jasje heeft gestoken.

Wist je dat het kappersvak al 3 generaties terug gaat in de familie? In 1938 begon de eerste generatie een salon onder de naam "Mia", vervolgens de tweede generatie in 1971 onder de naam "Salon Gerard" en tenslotte zag Geert-Jan's eerste salon "GJ's Haarmode" in 1996 het levenslicht. Aanvankelijk alleen in Doesburg, maar later ook met uitgroei richting Doetinchem en Nijmegen.

De naam zegt het al: Rootz Hair & Care staat voor de verzorging van zowel het haar als de huid. Naast je haar is de zorg voor jou het meest belangrijk! Ons doel is om goed te luisteren naar jouw wensen en wat er bij jou past. Wij doen elke dag weer onze uiterste best om jou een mooie look te geven, zodat je tevreden de salon weer verlaat. 

Rootz Hair & Care ziet haar team als het meest waardevolle bezit, de wortel van haar succes. Daarom staat bij Rootz ontwikkeling en blijven leren hoog in het vaandel. Door middel van regelmatige cursussen verscherpt het team van Rootz blijvend de kwaliteit en modieuziteit.

 

De teams van Rootz Hair & Care Nijmegen & Doesburg verwelkomen je graag in één van de salons voor een persoonlijke behandeling!

 

Maak direct een afspraak

 

Maak direct een afspraak

Origami